atlétika táplálkozás

ATLÉTIKA

LEGTÖBBET VÁSÁROLJÁK

SQUEEZY Liquid Energy 60 ml („Drink Gel”)

760 Ft
squeezy energy drink narancs 650g
Elfogy.

SQUEEZY Energy Drink sportital 650g – narancs

6 450 Ft
koffein futás

ATLÉTIKAI SPORTOLÓK TÁPLÁLKOZÁSA

Mint minden más sportágban, az atlétikában is a táplálkozás az egyik kulcs tényező a sikerhez. Különös figyelmet kell szentelned, hogy megőrizd és feljeszd az erőszinted, helyreállítsd és megelőzd a sérüléseket. Az esszenciális zsírokon és vitaminokon keresztül, a fehérjék az izmok támogatásához nélkülözhetetlenek. Éppen ezért ezek kiegészítése a rohanó napjaidban néha szükségessé válhat, ha nem tudsz elegendő mennyiséget bevinni a táplálékoddal.

Szükséged van szénhidrátokra, mint az elsődleges üzemanyag a futás minden szintjén, ezért fel kell töltened belőlük, hogy hatékonyan teljesíthesd a feladataidat amikkel szembe fogsz nézni az edzéseid vagy a nagy megméretteséseid során.

Termékkínálatunk széles palettát vonultat fel, hogy már az edzéseid kezdetekor energiától feltötve, indulhass neki, valamint a kemény és kimerítő edzéseid során is tudd pótolni a szénhidrátokat ásványi anyagokat. Függetlenül attól, hogy milyen edzést végzel, akár edztermi vagy szabadtéri futás, nehéz lesz maximális erőbedobással végigtolnod, ha nem vagy megfelően feltöltve. Erre a célra tökéletes megoldás számodra a sportolóknak kifejlesztett SQUEEZY energia zselék és sportitalok. de ha te szívesebben fogyaszotd a szilárd táplálékokat, akkor nálunk ízletes energia snackeket is találsz.

Minden atlétikai sport megköveteli az izmok maximális igénybevételét, nagyon nagy nyomásnak vannak folyamatosan kitéve. Ha folyamatosan magas teljesítményt akarsz fenntartani, akkor újra is kell töltened magad. Ha nem adsz meg mindent az izmaidnak a regeneráció és energiával való újratöltés érdekében, akkor nem fognak tudni megbírkózni legközelebb az előttük álló feladatokkal. Ezért kell gondolnod a megfelelő mennyiségű szénhidrát visszatöltésre és folyamatos fehérje bevitelre is a nap folyamán.

Ajánlott cikkeink

Mik azok az aminosavak?

Az aminosavak a fehérjék, így a vázizomzat alapvető építő kövei és további sok fontos feladatot látnak
Top