atlétika táplálkozás

ATLÉTIKA

LEGTÖBBET VÁSÁROLJÁK

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs® 80 tabletta

3 290 Ft

Nutriversum – VITA – Joint Guard Gold – 120 tabletta

3 390 Ft

SQUEEZY Energy Drink sportital 500g

3 890 Ft
koffein futás

ATLÉTIKAI SPORTOLÓK TÁPLÁLKOZÁSA

Mint minden más sportágban, az atlétikában is a táplálkozás az egyik kulcs tényező a sikerhez. Különös figyelmet kell szentelned, hogy megőrizd és feljeszd az erőszinted, helyreállítsd és megelőzd a sérüléseket. Az esszenciális zsírokon és vitaminokon keresztül, a fehérjék az izmok támogatásához nélkülözhetetlenek. Éppen ezért ezek kiegészítése a rohanó napjaidban néha szükségessé válhat, ha nem tudsz elegendő mennyiséget bevinni a táplálékoddal.

Szükséged van szénhidrátokra, mint az elsődleges üzemanyag a futás minden szintjén, ezért fel kell töltened belőlük, hogy hatékonyan teljesíthesd a feladataidat amikkel szembe fogsz nézni az edzéseid vagy a nagy megméretteséseid során.

Termékkínálatunk széles palettát vonultat fel, hogy már az edzéseid kezdetekor energiától feltötve, indulhass neki, valamint a kemény és kimerítő edzéseid során is tudd pótolni a szénhidrátokat ásványi anyagokat. Függetlenül attól, hogy milyen edzést végzel, akár edztermi vagy szabadtéri futás, nehéz lesz maximális erőbedobással végigtolnod, ha nem vagy megfelően feltöltve. Erre a célra tökéletes megoldás számodra a sportolóknak kifejlesztett SQUEEZY energia zselék és sportitalok. de ha te szívesebben fogyaszotd a szilárd táplálékokat, akkor nálunk ízletes energia snackeket is találsz.

Minden atlétikai sport megköveteli az izmok maximális igénybevételét, nagyon nagy nyomásnak vannak folyamatosan kitéve. Ha folyamatosan magas teljesítményt akarsz fenntartani, akkor újra is kell töltened magad. Ha nem adsz meg mindent az izmaidnak a regeneráció és energiával való újratöltés érdekében, akkor nem fognak tudni megbírkózni legközelebb az előttük álló feladatokkal. Ezért kell gondolnod a megfelelő mennyiségű szénhidrát visszatöltésre és folyamatos fehérje bevitelre is a nap folyamán.

Ajánlott cikkeink

Mik azok az aminosavak?

Az aminosavak a fehérjék, így a vázizomzat alapvető építő kövei és további sok fontos feladatot látnak
Fel
ADD meg hová küldhetjük!
Erre az email címedre küldjük.

Kérem a tanulmányt!
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a segítő szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.

EXTRA KEDVEZMÉNY 05.11.-05.17.
15% OFF

MINDEN TELJES ÁRÚ TERMÉKRE

+ AJÁNDÉK termék(ek) már 10.000 ft felett
RÉSZLETEK
close-link
Várj! Ezt ne hagyd itt! Használd fel az első vásárlásodhoz!

10% OFF

Kérd a 10% kedvezményt adó kuponod!
KÉREM A KUPONOMAT
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a támogat szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
close-link
Kedvezmény az első vásárlásodhoz! 

10% OFF

Kérd a 10% kedvezményt adó kuponod!
KÉREM A KUPONOMAT
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a támogat szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
close-link
Értesítést kérek, ha újra elérhető Értesíteni fogunk, ha a termék újra elérhető lesz. Kérlek add meg az email címedet, amire küldhetjük az automatikus értesítést.