Simplesport.hu – a sportolók maximális teljesítményéért

A célunk, hogy sportolóként a legjobb minőségű és minden sportolói igényt kielégítő termékeket kínáljunk. Tudjuk, hogy sportolók nagyobb figyelmet szentelnek a szervezetük megfelelő és folyamatos táplálására, ezért csak magas minőségű, teljesen tiszta, az EU szabályoknak megfelelt és bevizsgált termékeket forgalmazunk.

A webáruháznukban forgalmazott gyártók kiválasztásánál azt tartottuk szem előtt, hogy a termékeik legyenek a sportolók számára megfelelően funkcionálisak, kiváló minőségűek, változatos ízűek, mindezek vevőközpontú árakon.

Termékkategóriánként több féle alternatívát kínálunk, így a vásárlóinknak lehetőségük van különböző sportitalokból, energia zselékből, energia szeletekből, fehérjékből, aminosavakból, teljesítménynövelőkből és további kedvelt termékek közül választani az egészségmegőrzés és testsúlykontoroll kategóriákban is.

Nézd meg a teljes termékkínálatunkkat itt >>>

SQUEEZY SPORTS NUTRITION

SQUEEZY KÜLDETÉSE:

 

A SQUEEZY célja, hogy olyan új és innovatív sport táplálékkiegészítő termékeket fejlesszen, melyek a valódi sportolói igényeket elégítik ki. A több mint 25 éves vállalati történelem során az innováció vált a hagyománnyá. Eredményként:

 

Nem utolsó sorban azoknak akik nem kedvelik a gyümölcsös, édes ízeket, a sós-paradicsomos íz mellett megtalálható a SQUEEZY kínálatában az új friss édesen fanyar német sörfőzdék ihlette Sör ízű energia zselé.


A Simplesport.hu csapata képviseli és cégünk kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon a német SQUEEZY SPORTS NUTRITION termékeit. Mind a SQUEEZY és a Simplesport.hu kínálatában található termékekkel találkozhatsz a hazai sporteseményeke is:

Találkozhatsz velünk és a termékeinkkel a sporteseményeken is.

ALL THE BODY NEEDS – NO MORE, NO LESS.

ADD meg hová küldhetjük!
Erre az email címedre küldjük.

Kérem a tanulmányt!
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a segítő szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
Minden ok!
Webáruházunk ZAVARTALANUL üzemel!

Köszönet a GLS futárszolgálatnak, a Simplesport.hu jelenleg és a továbbiakban is zökkenőmentesen üzemel.
> Folyamatosan érkeznek be a termékek, folyamatos a készletfeltöltés. 
> A megszokottak szerint folyamatos a kiszállítás. Legtöbb esetben a következő munkanapon nálad a rendelésed.
> Sőt, a kockázat elkerülése érdekében a GLS biztosítja számodra az érintésmentes kézbesítést, ami biztonságossá teszi a csomagátvételt!

Vigyázzunk egymásra és minden rendben lesz!
Üdvözlettel,
Simplesport.hu Csapat
close-link
Értesítést kérek, ha elérhető Add meg az email címed és tájékoztatni fogunk emailben, amint a termék újra elérhető lesz.
Email Az email címed az értesítéshez szükséges.