Nincs kétség a koffein hatékonyságáról az állóképességi sportolók körében. A koffein a világ egyik legszélesebb körben használt stimulánsa, a sportolók számára viszont egy hatásos teljesítmény növelő kiegészítő.

Amellett, hogy fokozza a hosszabb állóképességet, kimutatták, hogy a koffein növeli a maximális oxigén felvevő képességet is.

A vezető elmélet szerint, a koffein hatással van az agy és a központi idegrendszerre, fokozz az éberséget és a fókuszt, valamint szabályozza a központi fáradságot. Azt is kimutatták, hogy a koffein növeli a zsír hasznosulását a működő izmokban, ezáltal csökkentve az izom glikogén felhasználását. Tehát azzal, hogy növeli a zsírok energiaként történő felhasználását, zsírvesztést tesz lehetővé az edzések alatt. Éppen ezért a súlycsökkentő termékekben gyakran találkozhatunk vele.

A koffein, a fogyasztása után gyorsan képes felszívódni, és a 1-2 órán belül képes elérni a véráramban a legmagasabb szintet és a hatását több órán keresztül képes kifejteni. A legjobb hatás érdekében az edzések, versenyek előtt kb. 1 órával fogyasszunk. A frissítő hatás érdekében érdemes edzések/versenyek alatt is biztosítani a pótlást, ami segít megtartani a koffein szintet a vérben és ezáltal fenntartható a teljesítmény növelő hatás a verseny későbbi szakaszaiban is.

> A következő koffeines termékek mindegyike koffeint tartalmaz. A koffein sticket (100mg koffeinnel) pedig tetszés szerint hozzá lehet adagolni akár a kedvenc sportitalodhoz.

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

i:am MINERAL TABS + Caffeine – Race Pack – 20 tabletta

1 400 Ft
nutrend carbonex
Elfogy.

Nutrend Carbonex energizáló

1 590 Ft

Nutriversum – BASIC – Creatine Grand Caps – 120 kapszula

3 990 Ft
Nutriversum - FLOW - PWO - 7 g
Elfogy.

Nutriversum – FLOW – PWO – 7 g

190 Ft

Nutriversum – Vita – Guarana kapszula – 100 kapsz

2 790 Ft

Nutriversum – Zöld Kávé bab kapszula – 60 kapszula

1 590 Ft

Olimp Extreme Speed® Shot energizáló – 25ml

550 Ft

SQUEEZY DRINK GEL MIX 5-5 Pakk

6 300 Ft 5 985 Ft

SQUEEZY ENERGY GEL 125 ml

2 150 Ft

SQUEEZY ENERGY SUPER BAR 50g – energiaszelet koffeinnel

690 Ft
squeezy energy super gel 125 ml
Elfogy.

SQUEEZY ENERGY SUPER GEL 125 ml

2 150 Ft

SQUEEZY ENERGY SUPER GEL 500 ml

5 990 Ft

SQUEEZY ENERGY SUPER GEL koffeinnel 5x Pakk

2 750 Ft 2 610 Ft

SQUEEZY SUPER Drink Gel 12x60ml

7 590 Ft

SQUEEZY SUPER DRINK GEL 60 ml

630 Ft
Top
ADD meg hová küldhetjük!
Erre az email címedre küldjük.

Kérem a tanulmányt!
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a segítő szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
Várj! Ezt ne hagyd itt! Használd fel az első vásárlásodhoz!

10% OFF

Kérd a 10% kedvezményt adó kuponod!
KÉREM A KUPONOMAT
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a támogat szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
close-link
Kedvezmény az első vásárlásodhoz! 

10% OFF

Kérd a 10% kedvezményt adó kuponod!
KÉREM A KUPONOMAT
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a támogat szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
close-link
Értesítést kérek, ha újra elérhető Értesíteni fogunk, ha a termék újra elérhető lesz. Kérlek add meg az email címedet, amire küldhetjük az automatikus értesítést.