Fehérjére mindenkinek szüksége van. Azonban egy sportolónak, aki több és minőségibb izomtömeggel rendelkezik és sokkal több és megterhelőbb mozgást végez, mint a nem aktív embertársaink jóval nagyobb figyelmet kell szentelni a fehérje bevitelre.

A sportolók napi fehérje bevitele magasabb, mint az átlag emberé. A magas állóképességű sportolók proteinszükséglete napi kb. 1,2 – 1,7 gramm testsúly kilogrammonként, ez kb. 10-15 %-a a napi teljes energiaszükségletüknek. Ez megfelel 85-115 gramm fehérjének egy 70 kg-os sportoló esetében.

A nem megfelelő fehérje bevitel az aktív életet élő sportoló esetében izomsorvadással és teljesítmény romlással jár. Ha valóban vannak ambícióid a sportban, akkor nem szabad félvállról venni a fehérje fogyasztást, kiegészítést.

A legfontosabb időpontok a fehérjefogyasztás szempontjából: ébredés után, edzés után, de ha egy sportoló a legtöbbet akarja kihozni magából, akkor érdemes fehérjéket vagy aminosavakat az edzések előtt és lefekvés előtt is fogyasztania.

A következő termékekre a magas minőség, jó hasznosulás és kedvező ár a jellemző:

Összesen 12 találat

Nutriversum – PURE – ISO PRO – 1 000 g – tejsavó fehérje izolátum

5.890 Ft
235 Hűségpont

Nutriversum – VEGAN – Pea & Rice Vegan Protein – 500g

3.990 Ft
159 Hűségpont

PROTEIN ENERGY BAR – protein szelet

Értékelés: 5.00 / 5
23 Hűségpont
595 Ft

PurePro – Whey PRO – 30 g

230 Ft
9 Hűségpont

SQUEEZY PROTEIN ENERGY BAR 5x Pakk

Értékelés: 5.00 / 5
95 Hűségpont
2.975 Ft 2.380 Ft
SQUEEZY ENERGY PROTEIN DRINK
Elfogyott

SQUEEZY PROTEIN ENERGY DRINK fehérje ital

143 Hűségpont
3.590 Ft
Top
ADD meg hová küldhetjük!
Erre az email címedre küldjük.

Kérem a tanulmányt!
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a segítő szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
 ŐSZINDÍTÓ AKCIÓ! 

20% 
KEDVEZMÉNY

A SQUEEZY TERMÉKEKRE
RÉSZLETEK
close-link