SIMPLESPORT.HU Hűségprogram

GYŰJTS JUTALOMPONTOKAT ÉS VÁLTSD BE A RENDELÉSEIDKOR KEDVEZMÉNYEKRE!

simplesport.hu hűségprogram

REGISZTRÁLJ ÉS VÁSÁROLJ AKÁR ÁLLANDÓAN 10% KEDVEZMÉNNYEL!

HŰSÉGPROGRAMUNK ELŐNYEI

HŰSÉGPONTOK

Hűségpontok gyűjtése nagyszerű lehetőség számodra, hogy folyamatosan kedvezményekhez juss. A hűségpontokat a rendelésedkor tudod beváltani maximum 10% kedvezményre. Beváltáskor 1 Hűségpont = 1 Ft

BÓNUSZOK

A rendszeres vásárlóinkat bónuszokkal jutalmazzuk:

HOGYAN FOGOD MEGKAPNI A FENTI KEDVEZMÉNYEKET?

Még minden előtt regisztrálnod kell és be kell jelentkezned, ha részt akarsz venni a Jutalomrendszerünkben! Katt ide!

REGISZTÁRCIÓ UTÁN

Bónusz kupon

Nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalunkra. Menj a Fiókom oldalra és ha még nem regisztráltál, válassz magadnak egy felhasználónevet és egy jelszavat, add meg a születésed dátumát (később ezeken a napokon is megajándékozunk) és ezután küldeni fogunk neked egy egyedi kuponkódot 10% kedvezménnyel a regisztrációkor megadott email címedre. Ezt a kupont már fel is használhatod az első vásárlásod alkalmával.

Jutalompontok a regisztrációért

Ha regisztrálsz az oldalunkra, nem csak egy Bónusz 10%-os kupobnkódot kapsz, hanem máris szerzel vele 100 Hűségpontot, amit beválthatsz a következő rendeléseidkor kedvezményre (100 pont = 100 Ft).

***Mikor fogom megkapni a regisztárció után járó kedvezményeket? – A weboldalunkon történő regisztráció után szinte azonnal, maximum pár percen belül.

VÁSÁRLÁSAID UTÁN

Vásárolj a Simplesport.hu-n, érd el a mérföldköveket és szerezz levásárolható hűségpontokat minden vásárlásod után! A hűséges vásárlóinkat, megjutalmazzuk!

 

Hűségpontok a vásárlásodért:

Meg fogjuk jutalmazni minden egyes vásárlásodat a köszönetünk jeléül, hogy bizalmat szavazol nekünk. A nálunk vásárolt termékek árának a minimum 4%-át visszakapod levásárolható Simplesport Hűségpontokban, vagyis minden elköltött 25 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá a virtuális számládon. Fontos: ehhez regisztrálnod kell itt és be kell jelentkezned a fiókodba!

Lesznek időszakok, amikor egyes termékek megvásárlásával akár dupla mennyiségű hűségpontot is begyűjthetsz.

Hűségpontok beváltása:

A nálunk gyűjtött Hűségpontok beváltásánál mi sem egyszerűbb. A “Fiókom” oldalon (jobb felső sarokban) be kell jelentkezned. Ezt mindig tedd meg a vásárlásaidkor, a termékekre adott véleményekkor, stb., mert csak akkor fogod tudni érvényesíteni a pontokat. A KOSÁR oldalon a TÉTELEK alatt kell majd megadnod a beváltandó Hűségpontjaid számát. Látni fogsz mindent.

***Mikor fogom megkapni a vásárlásaim után járó Simplesport.hu Hűségpontokat?Miután a csomagod “Teljesítve” állapotba kerül. Tehát, miután leadtad a rendelésedet, mi átnézzük és összekészítjük a csomagodat. Miután a csomagod készen áll arra, hogy átadjuk a futárszolgálatnak (felcímkéztük, stb.), a rendelésed “Teljesítve” állapotba kerül és ekkor a rendelésedért járó Simplesport.hu Hűségpontok is jóváíródnak a Hűségszámládon.

 

Mérföldkövek:

Minden egyes vásárlásoddal közeledni fogsz egy adott mérföldkőhoz. Ha ezeket a mérföldköveket eléred, mi megjutalmazunk egy BÓNUSZ kedvezményes kuponnal, amit a következő vásárlásod alkalmával felhasztnálhatsz.

A mérföldkövek és a jutalmak a következők:

Rendelések száma alapján:

  • 5 rendelés után 10 % kedvezményes kupon
  • 15 rendelés után 10 % kedvezményes kupon
  • 30 rendelés után 10 % kedvezményes kupon

Rendelések összértéke alapján:

1000 Ft jutalom kupon minden áruházunkban elköltött 100.000 Ft után.

  • 100.000 Ft után
  • 200.000 Ft után
  • 300.000 Ft után

***Hogyan kapom meg a mérföldkövekért járó bónuszokat? – A fiókodban beállított email címre fog érkezni.

TERMÉKEKRE ADOTT VÉLEMÉNYEIDDEL

A véleményed nagyon fontos számunkra és sokat segítesz vele a többi vásárlónknak is!

Hűségpontot kapsz, ha beregisztrálsz a webáruházunkba, majd ha megtetted az elős vásárlásod azután is hűségpontokat írunk jóvá. Hát nem remek! De ez még nem minden, hiszen ha a megvásárolt termékekről megírod a véleményedet a termékoldalakon, akkor minden egyes véleményért 100 Hűségpontot írunk jóvá! Tehát:

1 x Termékről írt vélemény = 100 pont (100 Ft)

5 x Termékről írt vélemény = 5 x 100 pont = 500 pont (500 Ft)

Láthatod, megéri minden egyes vásárolt termékről megírni a véleményed, hiszen így az azokért kapott hűségpontjaidat a legközelebbi vásárlásod alkalmával már be is válthatod kedvezményekért…és ez csak pár percedet veszi igénybe.

*** Mikor fogom megkapni a termék véleményekért járó Hűségpontokat? – Amint a termékre adott véleményt átnéztük és elfogadtuk. Kérlek vedd figyelemb, hogy a termékekre adott véleménynek értékesnek kell lennie,  amik segítenek a többi vásárlónak is, tehát nem 1-2 szavas – “Jó cucc” véleményeket várunk. Tudsz Te jobbat is írni! 🙂

SZÜLETÉSNAPODON

Felköszöntünk a születésnapod alkalmából

Add meg a születésed napját regisztrációkor, vagy azután a “Fiókom” oldalon és mi nagy örömmel fogunk téged ezen a szép napon egy kis ajándékkal megjutalmazni. Küldeni fogunk egy Ajándék kupont, amivel a következő vásárlásod végösszegéből 10 % kedvezményt kapsz. Ezt a kupont 10 napig fogod tudni felhasználni.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA LIKE ÉS MEGOSZTÁS

Gyűjts extra Hűségpontokat a Termékek megosztásával, Like-al és a Twitter, Instagram oldalaink követésével

Ha szívesen megosztanád a termékeinket a barátaiddal, ismerőseiddel, miért ne kaphatnál érte extra Hűségpontokat?! Oszd meg a termékoldalainkon elérhető Facebook, Google+ megosztás gombokkal azokat a termékeket, amik neked is beváltak, írd le a megosztásban a tapasztalataidat és megjutalmazunk 25 Hűségponttal. (Ezeket a közösségi média gombokat csak a bejelentkezésed után fogod látni, a termék ára alatt.)

Vagy egyszerűen csak likeold a termék oldalát a kis Facebook gombbal és szerezz 20 Hűségpontot.

Kövess minket az Instagramon, Twitteren

A termékoldalakon található Twitter és Instagram gombokra kattintva, követheted a közösségi oldalainkat, így mindig elsőkézből fogsz információt kapni a híreinkről. Az Insagam és Twitter oldalaink követésével 30 Hűségpontot szerezhetsz.

Megjegyzés: A Likeolás, majd Like törlés után már nem fogsz újra pontot kapni, de lehetőséged van minden termékoldalon nyomni egy Likeot, hogy begyűjtsd a Hűségpontjaidat.

***Mikor fogom megkapni a termék megosztásokért és Likeokért járó Hűségpontokat?A like és megosztásuk után azonnal. Megjegyzés: Miután likeoltál egy terméket és ismételten rákattintasz (dislike), a korábban a Like-ért járó hűségpontokat elveszted. Likeold ismét és újra visszakapod a pontokat.

HŰSÉGPONTOK BEVÁLTÁSA

A nálunk gyűjtött Hűségpontok beváltásánál mi sem egyszerűbb. A “Fiókom” oldalon (jobb felső sarokban) be kell jelentkezned. Ezt mindig tedd meg a vásárlásaidkora termékekre adott véleményekkor, stb., mert csak akkor fogod tudni érvényesíteni a pontokat.

A KOSÁR oldalon a TÉTELEK alatt kell majd megadnod a beváltandó Hűségpontjaid számát. Látni fogsz mindent.

 

Mikor nem tudod beváltani a Hűségpontjaidat?

A Hűségpontokat nem tudod beváltani kedvezményes árú termékekre, mint pl. az akciós termékek, “pakk”ok, kedvezményes csomagok, versenycsomagok. Remélem megérted, de egy kedvezményes termék árából további kedvezmény adására már nincs lehetőségünk.

Természetesen, a Hűségpontokat be tudod váltani a kosaradban szereplő további nem kedvezményes árú termékre, a kedvezményes árú termékek mellett.

Top
ADD meg hová küldhetjük!
Erre az email címedre küldjük.

Kérem a tanulmányt!
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a segítő szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
Letölthető tanulmány:

Alapok és Mítoszok:

Sporttáplálkozás az állóképességi sportolóknak​
-
Ismerd meg a sporttáplálkozás alapjait!
-
Töltsd le a 7 fejezetből álló tanulmányunkat!
LETÖLTÖM
close-link