energia és állóképesség

ENERGIA ÉS ÁLLÓKÉPESSÉG

TESZTELD LE AZ ENERGIA PÓTLÓ TERMÉKEINKET A TESZT ÉS VERSENYCSOMAGJAINKKAL!

állóképesség

ENERGIA

Terhelések során, mind fizikailag és mentálisan kimerülsz. Ebben a szakaszban a szervezetünk elsődleges üzemanyagforrásai a szénhidrátok. Ahhoz, hogy a legjobb formádat tudd hozni egy intenzív edzés vagy verseny során, fel kell töltened az energiaszintedet már előtte, valamint terhelés közben folyamatosan visszatölteni a szénhidrátokat az intenzitástól függően akár óránként 90g-al.

Köszönhetően a SQUEEZY-nek, 1987-től a sportolók számára kifejlesztették az energia zseléket, mely a csomagolásuknak köszönhetően könnyű a használatuk és az edzések során is magunkkal tudjuk vinni a gyors energia pótllásért.

 

Az energia szeletek nagy energiatartalmú snackek, melyek komplexen tartalmazzák a szükséges szénhidrátokat és az ásványi anyagokat. Ezeknek a gabonából készült termékeknek a fogyasztása különösen a hosszabb edzések és versenyek idején javasolt, hogy az energia zselék és sportitalok mellett szilárd energia bombaként szolgáljanak.

MARADJ ENERGIZÁLT A SQUEEZY ENERGIA ZSELÉK ÉS SZELETEKKEL

HIDRATÁLÁS

Sportolás nagy terhet gyakorol a szervezetünkre, ami ilyenkor a verejtékezéssel igyekszik megóvni a szerveinket és hűteni a testünket. Mikor az izzadás mértéke növekszik, ezzel együtt az ásványi anyagok, mint a Nátrium és a Kálium kiürülése a szervezetből is megnő. Ez többek között a szervezet folyadék visszatartási képességének csökkenésével is jár.

 

A SQUEEZY sportitalok tartalmazzák a szénhidrátok és az ásványi anyagok kiegyensúlyozott keverékét, a teljesítmény fenntartásához, valamint a kiszáradás és az ásványi anyagok hiányából adódó negatív hatások elkerülése érdekében, mint az izomgörcsök és a mentális fókusz csökkenése.

hidratáció

Ajánlott cikkeink

Mik azok az aminosavak?

Az aminosavak a fehérjék, így a vázizomzat alapvető építő kövei és további sok fontos feladatot látnak
ADD meg hová küldhetjük!
Erre az email címedre küldjük.

Kérem a tanulmányt!
Adataidat az ÁSZF-ünknek megfelelően, teljesen bizalmasan kezeljük. A tananyag letöltése, vagy a legújabb tartalmaink tájékoztatójának igénylése, a segítő szándékú hírlevelekre való feliratkozással jár, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.
- MAI NAPON - 08.28. -

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

MÁR 7500 Ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN
ÉRDEKEL
close-link